--T--

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

blby pocit

Verim az prilis, milujem az moc, a doverujem ...

   Verim az prilis, milujem az moc, a doverujem ... tieto veci by mi nemali a ani nikomu ublizovat, a predsa ublizuju, vcera som tolko plakala pre cloveka, na ktorom mi velmi zalezi.. vravim si, vsak ale ty si to nepokaslala, nedaj sa urazat a nechod na sibenicu, ked si v tom nevine. a predsa revala som tak moc.. som slaboch a este sa aj potom ospravedlnujem a zaco?? preco ja??? vsak je to aj tak nanic.   

ale moj problem je v tom, ze sa neviem hnevat, ze ta moja "bezodna" laska ma nuti odpustit a milovat znova, zabudnut a a usmievat sa, obcas som za to veelmi vdacna, ale obcas ma stve, ze som slaboch, ze sa necham... aj tak toto su slova, ked je vsetko ok, ked je potom, kiezby bola pravda, ze tak velmi milujem.. vsak aj ja viem ublizit, ako velmi ma to stve, chcem byt malym a nevinym dietatkom(brala by som pat rokov  ), nechcem vediet , kde sa co kradne kde kto zabija, nechcem vediet kolko ludi umrelo, je mi zo vsetko zle, mrzi ma, ze deti v mojom veku sa  snazia mat sex za kazdu cenu,  a co je z toho?? niektori to nazyvaju laska, niektori pokrytectvo, falos.. Ked v triede hlupo rozpravaju chce sa mi plakat, hej som precitlivela, ale o takych to veciach neviem hovorit posmesne, ci bez ucty, pre mna je laska viac ako len slovo.. nedam bozk, ani pohladenie iekomu, kto to chce len zneuzit, alebo ku komu nic necitim, mozno som zasadova, mozno "prilis" veriaca,ale mne sa paci cisty cit, bez pretvarky..

ani sama neviem, co presne tu chcem povedat, som asi vycerpana a po par dnovej depke by som si radsej sadla a napisala daco duchaplnejsie a tak sa ospravedlnujem, ale akosik mi to nejde... mozno sa ani nesnazim.ini ludia ma mozno potrebuju,mozno staci moj usmev, ruka, rameno.., a aj ked dostaneme ranu pod pas, mali by sme vstat a sirit nasu lasku...  tak vam posielam obalku  ( a ak budete chciet najdete tam usmev.., prosim necakajte a poslite ho dalej):D myslim, ze kazdy mame svoje miestecko a aj dovody, preco sme tu, prajem vela stastia..  


Terezka | stály odkaz

Komentáre

  1. ako ja..
    ked som citala tieto riadky mala som pocit, ze som ich pisala ja.. natolko som sa s nimi stotoznila...
    publikované: 25.10.2005 15:56:14 | autor: eirien (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. @tes
    :(((((((((
    nemaj depku :(
    depka je zlaaaaaa!
    aj ja, ako kazdy, ju mavam..
    ale nikdy mi nepresla, ked mi niekto povedal iba to, ze "nemaj depku, kasli na nu". :)
    takze mali by sme vyhlasit patranie po lieku na depku ;)
    publikované: 25.10.2005 16:36:03 | autor: Jony (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. tes
    Ja nic duchaplne neviem vypotit:(Ale ty mi VZDY mozes podat ruku ked ti bude zle na dusicke!VAZNE!Mozno to nedavam nejako najavo,ale..proste sa mozes na mna obratit.
    P.S:mna vzdy upokoji tvoj smiech:))A presne tak ako ty,mne sa tiez paci cisty cit,ziadne pretvarky.A v triede ked nieco neciste zacnu,radsej sa za nich pomodlim...Dik za uprimny clanok
    publikované: 30.10.2005 19:11:18 | autor: Marka (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. -=-:o)
    :P
    publikované: 30.10.2005 19:12:41 | autor: Marka (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. ty
    samozrejme to iste, vsak sme kamosky a aj vzdialene susedky a jasne rameno aj objaticko preteba vzdy mam!!spolahni sa, vies a ajked nedavas najavo svoju spolupatricnost, mam ta velmi rada, lebo si skvela osobka, mila a dobra a symposka, moja marienka si!!:D
    publikované: 30.10.2005 19:37:09 | autor: Terezka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014