--T--

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Moja laska

Cistis tu tupost??? Tu prazdnotu v srdci??? No tak citis???

Pravdupovediac ja nic take necitim, ja vnimam, ze je tu so mnou radostou a zivot, aj ked sa tak momentalene netvarim.Budem sa snazit to to tak citit, viem, uz som to spominala s tym vlastnictvom pôdy, lenze neda mi to...

Je tak smutne, ako zijeme v strachu a tym sme zviazany a mozno si to ani neuvedomujeme a tym prichadzame o jednoduche veci, ved viete v jednoduchosti je krasa, a vsimli ste si, ze ludia su jednoduchi???

Ze sa len hraju na zlozitych, na mudrych... Hej trpim tym aj ja, niekedy mam v sebe tolko lasky, ze zpysnievam, ako sa zato len hanbim, lenze Boh zjavne chce, aby som si to uvedomovala.Chce aj to, aby som sa k nemu mohla znova a znova vracat, znova a znova Ho zacat milovat, On mi to dovoluje a vlastne ma pozyva, a co je nadherne, nepozyva len mna, nie je to len pre VIP, je to pre vsetkych, je to hostina LASKY. Je to nas svet. A aj ten Tvoj, Andrej(Oggy,Ondatra,Kablik..), len si to neuvedomujes, niekedy je zablesk lasky ako vietor, neuvedomujeme si ho a pritom nas hladka, laska, a vola... Ja viem budem Ti zas pripadat, ze Ta poucam alebo co, lenze to nechcem... Ja si prajem Ti ukazat tu lasku, vieru a ... vlastne nechcem pretoze to robime automaticky, a to bez rozdielu... To je zivot....  Kiezby si vedel, ako Ta mam rada, ale neviem Ti to dat az tak najavo, a aj Teba Hanka, si krasna osoba, pri ktorej viem, ze ma objimes aj keby som bola od hliny.Mara, vies ako vravim komplikujem veci, a bojim sa, ze stracam jednoduchost-krasu, dufam vsak, ze nase priatelstvo jednoduchost nestrati. Som plna strachu.. Mila mami, Tvoj nadherny usmev, Tvoje nadherne ruky... Tvoje nadherne srdce.Oci nepodliehaj variacim carom, verim, ze aj v novom roku Ti to pôjde lepsie.Marek, si nenapravitelny, si mudrlant ale aj moj velky brat, co mi pomaha, mam Ta velmi rada, Dominik menej hier, viac tolerancie, ale o Tvojom srdci tiez nemusim hovorit mas ho nadherne, aj ked obcas skryte... Majka, si taka moja VELKA sestra, moja vecna utesovatelka, moja priatelka, moje vsetko... a vsetci ludia, ktorych milujem, vazim si Vas, ste moji priatelia, a vlastne vsetci, budme k sebe ústretovi a ini, ako v predoslom roku zaciname...na novo:)

Nekradnime si viac casu, aby sme mohli ostatnym povedat a ukazat ako velmi ich lubime, a ked uz sme v takom pokrokovej dobe, naco su telefony???:D usmev pre vsetkych nestoji sice nic, ale niekedy ho vykuzlit je carovne... a tazke.

A Ty mily moj Boze, si tu, ake je nadherne Ta citit, sa s Tebou zhovarat a navstevovat Ta. Niekedy to vazne paradne komplikujem, ale vazne sa snazim o úprimnú lasku a zivot, pomahaj mi v úsmevoch a aj ostatnym,  pocitujem vdacnost a tuzby... Pomahaj nam dosiahnút svoje sny, ak je to Tvoja vôla.

Krasnu nedelu prajem:)                                                

                                                                                                                   


Terezka | stály odkaz

Komentáre

  1. AHoj :)
    Vsetko najlepsie v novom roku prajem aj ja Tebe Terezka. Nech sa Ti dari byt mila a stastna a dufam ze na to budes mat aj plno dôvodov :) ahooj
    publikované: 01.01.2006 20:50:03 | autor: Oggy (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. * * * *
    kraasa moja:) nevjem ci si zasluzim TO vsetko..vlastne vjem ze si nezasluzim...nevraciam ti takmer nic..
    hanbim sa ..
    publikované: 16.01.2006 19:50:53 | autor: °°°°°°°°°°°°°°slunce°°°°°°°°°°°°°°°°° (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. malemu, ale peknemu slniecku
    vies co ti len poviem???? Objatie!!!:)
    publikované: 17.01.2006 16:28:25 | autor: Tes (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014