--T--

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Vas nazov

 Vsetci, co sme tu, sme len docasnymi obyvatelmi pôdy.

Vsetci, co sme tu, sme len my ludia, ludia, co hladame.

Jedno dievca utieklo zo svojej dedinky, v ktorej bola kopa nenavisti a zotrocovania, utieklo za posledne kusky ucty, ktorej malo v sebe.. Aby mohlo najst "poklad" musela platit svojim telom, aby mohla utiect z tej krajiny, musela platit chlipnikovi, ktory ju pouzil pre svoj "poklad"... On jediny ju mohol odviest prec, nuz teda podstupila a stratila vlastne vsetko... Cestou zaspala vo voze, ked sa zobudila, po tolkych hodinach ocitla sa vo svojom starom meste. Plna prazdnoty ... Chodili za nou vsetci chlapj hladat svoj "poklad"...

Stale vsak snivala, ze raz najde jej "poklad", kazdy den sa za to modlila, kazdy den uslzena a unavane zaspavala.

Pomahala v dedine, kde ju zeny nepravom nenavideli a ani sa nesnazili podat pomocnu ruku. A kde ju muzi pouzivali kazdy den.Nemala kam ist, stratena  a sama, preco sa to konci smutne??? Lebo to je jediny unik?? Preco obcas ludia musia stratit vsetko, aby pochopili??? Presne tak, umrela... ale nekonci sa to smutne, nasla ten POKLAD!

Prajem Vam do noveho roka vela pokladov:), co znamena lasku, spokojnost a pokoj do dusi, prajem aj zdravie, ale to je relativne, pretoze clovek je zdravy tak ako sa citi.

Prajem kamaratovi krasny poklad, dufam, ze ho tam nasiel, ze je v bezpeci a nie sam.Ahoj Mato, budem sa za teba modlit... Ten pribeh s Tebou vôbec nesuvisi, ale poklady hladame vsetci... Je mi luto, ze sa viac nestretneme tu na zemi, ale snad inde, snad tam bude miesto pre poklady vsetkych.

KRASNY NOVY ROK!


Terezka | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014